De nieuwe Black Softtouch Vbar Control

(20-04-2016)

De nieuwe Mikado Vbar Control Matt Soft Black testmodel is afgestuurd door Mikado ik verwacht deze 21-04-2016 binnen. Zodra deze binnen zal ik een korte review schrijven over deze mooie zender. Een korte review omdat er technisch aan de zender niks is verander, maar alleen het uiterlijk is soft mat zwart geworden. Het is toch leuk om deze zender die komende zomer uitkomt in deze gedaante te zien. 

(21-04-2016)

Vandaag is de nieuwe testzender van Mikado de Vbar Control Softtouch binnengekomen. Mikado mijn dank voor de goede afhandeling van deze zender voor onze RC-Flightschool. De zender voelt fantastisch aan en heeft zeker een betere touch da de Vbar Control Black. Aankomend weekend gaat ik wat foto's voor jullie maken, en de zender eens live in actie proberen. Ik zal jullie einde wekend mijn ervaring laten weten al is de zender technisch het zelfde, maar het uiterlijk van de matte zwarte kleur is super mooi.

(22-04-2016)

De zender vandaag getest met de Logo 400SE. Zender voelt tijdens het vliegen ook super aan, en de matte black softouch is dan ook een echte aanrader. Ik zelf vind hem er mooier uitzien dan de oude black edition. De werking is exact het zelfde en valt dan ook weinig meer over te zeggen dan als bij de andere modellen. Het is een blijft een topzender en een aanrader voor elke heli-vlieger. En Mikado heeft natuurlijk ook perfecte software genaamd Vplane voor de vliegtuigvliegers en sinds kort ook de Vcopter software voor de quad, hexa en octocopter vliegers.  


Hieronder nog een paar foto's van de nieuwe Black Softtouch Vbar Control samen met de bekende Black Edition. Het verschil is op de foto minder goed te zien als in het echt.