Welkom bij Rc-Flightschool

 

 Wij zijn een RC modelbouw vliegschool gespecialiseerd in modelhelicopter lessen en modelvliegtuig lessen. We hebben hierin jarenlang ervaring opgebouwd bestaand uit ruim 25 jaar in de modelvliegsport vanaf het jaar 1990. We geven lessen in het vliegen, bouwen en afstellen van rc helicopters en rc vliegtuigen. En deze kunt u het gehele jaar door bij ons volgen, en modelhelicopter lessen zelfs indoor in de avonduren en weekenden.

Onze insteek is om voor beginnende vliegers de drempel verlagen om deze prachtige hobby de RC Modelbouw Vliegsport" te gaan beoefenen. Daarom hanteren we lage prijzen, omdat we de vliegsport zien als hobby en geen inkomstenbron. En een hobby is bedoeld om elkaar te helpen met als resultaat de hobby nog leuker te maken en uit te breiden.

Met dit doel is het voor beginnende vliegers makkelijker om op een goede manier aan deze hobby te beginnen. En niet zelf  te gaan leren door wildvliegen, wat in veel gevallen resulteert tot teleurstellingen, crashes en onnodige hoge kosten. Waardoor de meeste beginners dan ook gelijk weer de spullen aan de wilgen hangen. Dat is jammer van deze zeer mooie en leuke hobby die dan door onkunde vroegtijdig word gestopt.

Wij zijn KNVvL gecertificeerde instructeurs en examinators op gebied van RC Helicopter, RC Multicopter en RC Vliegtuig. Dit maakt het dan ook mogelijk om bij ons uw KNVvL vliegbrevet te halen.

We zijn Mikado minded maar hebben met alle gangbare en bekende merken veel ervaring en geven daarop ook support. 

Kortom u kan met alles bij ons terecht voor vlieglessen met helicopter en vliegtuig tot en met een goed advies of bouw, repair en afstel service. 

EP-FUN

modelhelicopter helikopterlessen flight academy modelbouw flight academy vbar control helikocterlessen vlieglessen papendrecht rc helikopter lessen rc helicopter lessen helicopter lessen indoor modelvliegen indoor modelvliegen rc flightschool modelhelicopter lessen helicopterlessen modelhelikopter model helikopter heli lessen model helicopter